Optrapnings plan til kræft behandling.

 THC til kræft syge, optrapning til top dosis.

Det ville være at foretrække, at du indtager THC i endetarmen i en geletine kapsel, så dermed undgår at blive påvirket af den euroforiserende del af Cannabis. Se forklaring under rektalt brug.

Du følger kun kuren, hvis du kan mærke at du har det ok og kan fungere på det dosis du er trappet op påhvis du oplever ubehag, så spis noget sødt f.eks honning, chokolade, mælk, og sov en times tid.

Olien trykkes ganske let ud på feks. en tsk.  med lidt honning og tages under tungen, der skal det ligge i 5 min hvor du ikke må synke.

Olien optages gennem slimhinderne i munden eller slimhinden i endetarmen.

Det er vigtigt at være mæt ved intagelse af THC olie, da THC kan få blodsukkeret til at falde, men undgå at spise og drikke 15 min før og efter olie indtag.

Husk denne optrapningsplan er generel, og det er ikke sikkert du kommer til at følge den nøjagtigt, det kommer an på din tolerance grænse, hvor hurtigt du kan trappes op.

1 dråbe svarer til ca 23 mg THC ( udtræk 70% THC )

1. Dag    1 dråbe  1 x dgl..  15 min før sengetid

2. Dag.   Det samme som dag 1

3. Dag.   1 dråbe 2 x dgl ... 1 morgen... 1 aften

4. Dag.   Det samme som dag 3

5. Dag.   dråbe  3 x dgl.. 1 morgen ..1 middag.. 1 aften

6. Dag.   Det samme som dag 5

7. Dag.   1 dråbe  3 x dgl

8. Dag.   1 dråbe   3 x dgl

9. Dag.   dråber 3 x dgl

10.Dag.   dråber 3 x dgl

11.Dag    dråber 3 x dgl

12.Dag.   dråber  3 x dgl

13.Dag.   3 dråber  3 x dgl

14.Dag.   4 dråber  3 x dgl

15.Dag.   dråber  3 x dgl

16.Dag.   5 dråber  3 x dgl

Hvis du syntes du kan trappe dig selv hurtigere op i forhold til denne plan, er det bare rigtigt godt, da olien virker bedst på top dosis. De fleste trapper dog lidt langsommere op end denne dosering plan, da de ellers blir for påvirket.

Top dosis for dig er, når du syntes du ikke kan indtage mere olie om dagen for at kunne fungere. Og det vil sige at det kan godt være at dit top dosis er feks 3x3 dråber dgl og ikke 5 x 3 dråber dgl.

Du må ikke køre bil mens du følger denne kur.