Natur medicin til Cannabis kur.

Der findes mange kure til kræft som man kan kombinere med medicinsk cannabis, og medicinsk cannabis står heller ikke alene i helbredelsen af kræft. 

Sølvvand.

Sølvvand ( Kolloid Sølvvand ) er fuldstændig uskadelig og uden bivirkninger. Man brugte sølvvand som en art antibiotika før i tiden  

Flere Rådgivere med medicinsk Cannabis anbefalet brugen af sølvvand sammen med Cannabis kur  

Sølvvand virker på:

* AIDS
* Cancer
* Infektioner (virus, svampe og bakterier)
* Parasitter
* Kronisk træthed
* Akne
* Vorter
* Hæmorroider
* Forstørret prostata
* Mange andre sygdomme.


Kolloid sølv er en opløsning af små sølvpartikler i nanostørrelse. Når det kommer i kontakt med vand dannes sølvioner. Sølv kan både eksistere på ren metalform (Ag) og på ionform  (Ag+, Ag2+, Ag3+). Når sølv på metalform kommer i kontakt med vand, oxideres det til ionformen. Ionformen kaldes også for (Ionic silver).

Kostomlægning

 Kostomlægning er også meget vigtigt, spis så basisk som muligt og sørg for at få dine vitamin og mineral tilskud hver dag, det er sammen med maden kroppens byggesten. en god ide er at spise anti inflammatorisk, det vil få kroppen i balance og få en del småskavanker til at forsvinde.

Derudover findes der mange kure man kan kombinere med medicinsk cannabis, også molekylær medicin. 

For mange hjælper det at få kikket på det psykiske, hva oplevede du før lige før du fik kræft, eller den sygdom du lider af ? kan det ha været årsagen til dit immunforsvar gik i bund og ikke kunne holde kroppens celledeling nede, som den plejer?

Probiotika og Colostrum

Vil man også behandle kroppens andet immmunforsvar skal man reparere hjernen i mave/ tarm systemet. Det gøres ved at stabilisere bakterie kulturen i tarmsystemet ... mange har utæt slimhinde i tarmsystemet og bør derfor bruge Colostrum til at få ny slimhinde i tarmene og hjælpe tarmsystemet til at komme i balance .

derudover bruger man probiotika som er tarm bakterier på kapsler.

colostrum styrker også immunforsvaret i alt almindelighed .

C Vitamin kur

C-Vitamin

C Vitamin i store doser er også en af de kure mange benytter når de har kræft, intraviøst kan man få ret store doser, men det er også muligt selv at indtage store doser oralt hver dag. Køb Liposomal C Vitamin. Google emnet.

Andre Kure mod til kræft.

D-vitamin:

D-vitamin er vigtigt fordi det styrker immunforsvaret, sammen med C – vitamin…de fleste danskere er i underskud af D-vitamin. Der er forskellige meninger om hvor meget D vitamin man kan indtage hver dag og stadig optage det i kroppen, Undersøg det selv via google eller pubmed.com eller spørg behandler .

VetCur (hestekuren)

Kuren er udviklet af Rebekka Gadeberg fra firmaet VetCur, som udvikler kosttilskud til dyr (specielt heste). Hun opfandt en speciel sammensætning som hun brugte til at helbrede sin mand for kræft. Kuren er beregnet til store dyr og har derfor en meget kraftig virkning på mennesker. Bestil og hent mere info på www.vetcur.dk
Pris ca. 1200 kr (til 3 måneder)

Dosering:
Den Grønne - 1 tsk. aften
Den Røde - 1 tsk. morgen
10 - halv tsk. morgen og halv tsk. aften
Kerne Kraft - 1 tsk. Morgen

Budwig Kuren:

Google Kuren og hvordan man laver den, meget simpelt, men med en speciel smag.

Citron-natron kur:

Ca ½ til 1 hel økologisk citron presses til citronsaft røres sammen med en teskefuld natron 1 gang dagligt i er stort glas vand. Drikkes som det første om morgenen. Denne kur laver en basisk tilstand i kroppen. Kræft trives i syretilstand i kroppen.

Citron og natron kuren må MAX indtages i 30 dage. Herefter skal man holde mindst 1 måneds pause!

Natron kaldes også; Natriumhydrogencarbonat, Natriumbicarbonat og Tvekulsurt Natron!

Ebnera Royale kapsler

Thailandsk Gurgemeje , dyrket af munke pga helbredende egenskaber …1 kapsel 3 gange daglig eller efter aftale med behandler. Denne specielt stærke gurgemeje er rigtig god til leverkræft og kræft i mave/tarm system.


Catclaw:

også kaldet Tomentosa virker godt mod svulster. Den får svulster til at skrumpe og kan sammen med anden medicin ha indflydelse på kræft der breder sig i kroppen.