Parkinsons sygdom Og Cannabis.

Parkinsons sygdom er måske ikke fuldt ud det, som vi i daglig tale mener med en sygdom, men måske snarere en samling tilstande, som ligner hinanden. Disse tilstande har det til fælles, at en række symptomer lige så stille sniger sig ind hos den, der rammes. Det gælder hovedsageligt bevægelsesevnen. Man får problemer med at bevæge sig normalt, alt går langsomt og trægt og der kan forekomme rystelser i arme eller ben og sommetider smertefulde muskelkramper.
Til at begynde med optræder disse tre forskellige symptomer normalt ikke sammen eller samtidigt, men med tiden kan de komme til at gøre det. Når lægen observerer de tre hovedsymptomer, kan diagnosen stilles. De tre hovedsymptomer er:
* Langsomme træge bevægelser (hypokinesi)
* Rysten (tremor)
* Muskelstivhed (rigiditet)

CBD i højopløsning ( 30-40 % ) hjælper nogle, andre har også brug for THC ( mild opløsning ) indover evt til natten.

Udover det skal man ha rettet op på hjernen i mave/tarm, det gøres med colostrum og en bredspektret probiotika. Dette har også stor betydning for hvordan hjernen i hovedet fungerer. De to hjerner snakker sammen.

Og derefter lægges kosten om til antik flammatorisk resten af livet, med en stor del naturlige spise olier som feks kokos, oliven, mandel, sesam, tidsel, livets olie. Man skal sørge for man får omega 3-6-9 som alle er vigtige for hjernen og kroppen.

Samtidig tilføjes vitamin/mineral tilskud hver dag, af den gode slagsen.