Dansk litteratur om Medicinsk Cannabis.

Medicinsk cannabis

- fremtidens medicin

af 

Denne bog indeholder Patienthistorier både fra mennesker med kræft og mennesker med almene sygdomme, om hvordan de har medicineret sig selv med Medicinsk Cannabis. Og Medicinsk Cannabis historie gennem de sidste 5 år i Danmark.

Medicinsk cannabis

- livskvalitet og smertelindring med cannabismedicin

af 

Tina Horsted fortæller om medicinsk cannabis og om hvilke sygdomme, det virker på samt om erfaringerne med medicinsk cannabis i smertebehandling. Den medtager en række cases med almindelig mennesker, som siger, de har fået et nyt liv.

Medicinsk cannabis

- myter, perspektiver og evidens

af

Inge Kellermann arbejdede i adskillige år som konsulent og leder indenfor folkeoplysningen og VUC. Hun er uddannet phytoterapeut og zoneterapeut. I dag arbejder hun for Falck Healthcare, rådgiver kræftpatienter, underviser alternative behandlere og holder foredrag.

Hampedyrkerens håndbog

af 

En klassisk og videnskabelig funderet dyrkningsvejledning om den kontroversielle plante. Hampeplanten er i sin helhed anvendelig til alle mulige nyttige formål og burde genindføres som landbrugsplante i Danmark. Uændret genoptryk af tidligere udgaver, incl. forord af Ebbe Kløvedal Reich. Dog med nyt omslag og lidt større format

Sandhederne om medicinsk cannabis

af 

Medicinsk cannabis er snart dagligdag, også i Danmark.Cannabisforretningen vokser med uhørt kraft. 350 milliarder kroner ventes der at blive omsat for på verdensplan i 2025.


Maria Cuculiza

Medicinplanten, viden om cannabis

Viden om cannabis, forskning, historien, myten - alt om plantens virkning.

af 

Jonas Østergaard 

Medicinplanten – Viden om cannabis er bogen, der giver dig et dybere indblik i, hvorfor cannabis har fulgt mennesket, siden de første samfund har eksisteret.

Hvad er CBD, THC og det endocannabinoide system, samt
cannabinoider, og hvor langt er vi med forskningen? Hvorfor virker planten bl.a. på gigt, sklerose og smerte-patienter, og ikke mindst på angst, stress og depression?